dilluns, 20 de desembre del 2010

Noves gates esterilitzades (1)

Una altra gata més que hem portat a esterilitzar... L'hem agafat amb la caixa trampa (la primera vegada que la faig servir) i la veritat ha anat . S'ha posat una mica nerviosa però després s'ha quedat quieta, ha anat la mitja hora en cotxe perfecta i no ha dit ni piu. Es negra, s'assembla a mi Bonie ... (i és molt probable que siguin germans de pare). La anomenaré Natàlia-1 ja que estan gairebé sempre en un pati d'una senyora que es diu així.  

En recollir-la després de l'operació, la veterinària m'ha dit que la deixés al pati ja que era bastant fera, però no he pogut. Em feia molta llàstima deixar-la així, i he pensat que millor estaria a casa nostra calenteta, amb menjar, així la podria desparasitar. Un cop a casa, quan li he obert el transportin perquè sortís ni s'ha mogut, de l'ensurt, després s'ha posat sota la caldera de calefacció i cada vegada que l'he anat a veure s'ha amagat allà. Al veterinari (28 hores) no va fer ni pipi ni caca, però a casa ha anat a la caixa de sorra que li he deixat (i això que mai ha vist una).  Clica aquí per veure la FACTURA

Ha estat difícil agafar-la per retornar-la al seu lloc, però al final ho hem aconseguit. Durant un parell de dies ha estat desapareguda, però la senyora del pati l'ha vist i ens ha enviat unes fotos.

Aviat tornarem a l'atac, espero poder atrapar a una altra.

 

2 comentaris:

  1. la tia tan ancha,se ha recuperado bien!

    ResponElimina
  2. Si, nos conoce ya que cuando le hablo mira muy fijo pero desde la distancia y escondida en un agujerito. En esa foto acababa de comer y Natalia me dijo que antes estaba panza arriba. Como yo no la veía Natalia me envió esa foto para que estuviese tranquila...y sí me tranquilizó verla tan feliz.

    ResponElimina