dilluns, 24 de desembre de 2012

Nous gats, noves esterilitzacions

Durant aquest estiu va aparèixer el Ceporro i cap a l' octubre el Mandarín.
Ceporro és un gat domèstic, es deixar agafar a coll tot i que quan no li agrada alguna cosa no dubta en fer una petita queixalada per demostrar que el que mana és ell. Al començament estava desorientat, com passa sempre amb els gats abandonats en un altre lloc que no és el seu. Ara ja està integrat a la colònia i inclús vol ser el gat dominant, doncs es baralla amb tots. El van esterilitzar i desparasitar el dia 10/10/12 i el tenim en adopció. És una pena que un gat afectuós com ell estigui al carrer i només rebi carinyo de tant en tant, ell vol una casa...entra a la meva però jo ja no puc adoptar més, com sabeu tinc 9!

Mandarín estava molt espantat, el pobre només venia per la nit i mor de gana ens miolava demanant menjar. Vam veure que perillava al carrer i el van entrar a casa per donar-lo en adopció. El van esterilitzar i fer el test de leucèmia i immunodeficiència el 26 d'octubre i el van vacunar més endavant.
Com que era tan guapo el van adoptar de seguida, ara ja te una nova llar i és molt feliç a Barcelona amb la Sílvia i l`Igor.
Podeu seguir el cas AL FACEBOOK DE L'ASSOCIACIÓ     

CEPORRO
MANDARÍN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada