ADOPCIONS

AMIMA'T A ADOPTAR UN ANIMAL

adopt your own virtual pet!
09/2/2013 Tenim 1 gata en adopció Ho pots veure tot al Facebook


MANDARINA
És d'una sòcia de la nostra associació, la Nara. Quan va portar a esterilitzar a una de les seves gates ja estava embarassada i la Nara va decidir que tingués els gatets i després esterilitzar-la quan els gatets tinguessin 2 mesos  . Ara queda només la Mandarina, nascuda el 28/4/12, els altres 3 gats ja han estat adoptats en bones llars.
Fem adopcions responsables, amb entrevista preadoptiva, contracte i seguiment. Podeu veure els gats adoptats a la seva nova llar en el facebook
Deixem fotos i pots seguir el cas al    facebook 
També pots veure el cas a locas felinas
FEBRER DE 2011
                                           UNA MASTINA PEL POBLE!!


Aquesta monada va aparèixer al poble i li van trobat adoptant. Un veí, que la va agafar en acollida, ens va demanar ajut. Vam posar un anunci al facebook i la Lydia Argilés ho va posar a la seva web i ràpid va tenir amo...però això ens perjudica. Ara es fa córrer el rumor al poble que abandonaran més  ja que posem a Internet que ens preocupen dels animals....

Bé jo em dedico als gats, doncs de gossos no entenc...però si és per fer el bé a un animal ho faig tot i que em perjudiqui...no puc ser d'altre manera ni vull. Bé, arguments en contra d'això (feu comentaris i ajudeu-me):

- Pocs garriguencs tenen Internet i, si tenen, dubto molt que miren webs de temes animals, o que facin servir el facebook per aquesta causa. Cal dir que a les Garrigues l’única associació en defensa dels animals és la nostra ...i tot s' ha de dir, només tenim 1 soci i un padrí en el poble!!.  I evidentment no hi ha centre de recollida d'animals en totes les Garrigues.

- Quan una persona de la regió no vol un animal ho "elimina" i punt , o  (m'ha arribat aquesta notícia) els altres ajuntaments agafen l'animal i el porten al poble del costat, passant-li així el problema: Per aquesta raó molts pobles no tenen problemes d'animals abandonats, ni han de fer res per solucionar-los, cosa poc creïble.
- Em faria sentir molt d'orgull si el meu poble es dediqués en cos i ànima a buscar adoptats als animals abandonats. Seria un exemple a seguir...i segur que els mitjans de comunicació estarien interessats ja que és un poble petit d'una zona poc valorada...ancorada en tradicions no sempre lloables. 

- Si tinguéssim més casos dels habituals de gossos abandonats, caldria fer-ho públic, això faria pressió cap a altres ajuntaments. Cal dir que els 3-4 gossos que es veuen cada any abandonats pel poble són de caçadors...i aquest estan obligats a que el gos porti xip, i els forestals a comprovar-ho


4 comentaris:

 1. I esperat a que s'acabi la temporada de caça , que en veurem mes.El gos que no ha fet bona feina, o be que s'ha possat malalt el pelen o l'abandonen.Per aixo hi ha tans podencs i tans llebres abandonats.I a mes sense chip, perque evidentment es un gasto que eviten.Es una crueltat bestial , abandonar un gos o un gat , perque ja no et serveix ,perque ja s'ha fet gran i ja no es gracios,o perque t'estorbe.Pero aixo no ho arreglarem pas ,i mes ara que no hi ha subvencions (pots contar lo que donaba , no es poden cubrir gastos d'un mes, pero algo ajudaba)En resum ,felicitats a la gent que com vosaltres feu el que podeu per aquets animalons,ojala la gent en comtes de criticar tan , utilitzes mes energia a ajudar , i a denunciar els abandonaments.Pero com que aixo no pasara ,doncs nomes queda seguir amb la feina que s'esta fent , que ben bona que es i ven orgullosos teniu que estar .Jo dintre de les meves posibilitats faig el que puc , el dia que pugui fer mes o fare , estic segura, i ben orgullosa que estic.Anims a tots !

  ResponElimina
  Respostes
  1. Totalment d'acord. L'unic que cal afegir és que els forestal tenen l'obligació de mirar si els gossos dels caçadors tenen xip...i no ho fan. Si fessin bé la seva feina potser es posarien més xip (a la llarga sortiria més cares les multes que posar el xip!!). Nosaltres mai han tingut subvencions, amb els pocs socis que som i la venda de sabons i acuarel.les que faig jo mateixa ens anem sortim...el poble és petit i podem encarregar-nos (més ja no). Esperant diners públics moririen molts animals...si la població fes el que fem nosaltres donariem una lliço,però quan la gent veu la feina...és més fàcil votar i després queixar-se o anar un dia a una manifestació a favor dels animals, o fer-se soci d'una associació sense saber ben bé que es fa ni com, o anar 4 hores ajudar a una protectora.

   Elimina
  2. Mira,lo de les manifestacions o deixo , perque realment no se pas que pensan.No se si serveixen d'algo o no . No tinc ni idea , de fet de joveneta jo en vaig anar a una , i en vaig sortir bastan decebuda.Pero crec que si una persona es fa soci d'una protectora , o d'una associacio en be dels animals o de la natura en general , aquets diners que ell aporti son benvinguts , no crec que en els temps que avui corren , la gent es posi en llocs aportan uns diners que tan costen de guanyar sense saber que s'hi fa.Ojala o pogues fer jo aixo!!!.Anar 4 hores a ajudar a una protectora , buf , les protectores crec , i ,posaria la ma al foc que no m'equivoco , nomes que hi anesis una hora ,estarien supercontens ,esta tot tan fotut , es neccessita tan i arriba tan poc , que una hora per un gos avandonat o gat tan es , una sola hora d'atencio ,per ell potser un regal,i per l'associacio , potser tindre una hora per poder arreglar algun desperfecte , o per poder netejar mes a fons , no se .Simplement es la meva opinio ,i m'agradaria no equivocam.Jo no puc aportar diner , no puc anar a fer hores ,treballo , tinc una nena , un pare a qui cuidar , i durant la setmana estic sola.Fa poc vaig adoptar un gos , i n'estic superconteta i orgullosa , al menys n'he pogut salvar un.Ojala pogues fer mes , pero economicament i materialment m'hes imposible.Tot i que no perdo l'esperança de que d'aqui un temps , pugui fer mes del que faig .Per aixo hos dic , i repeteixo , que felicitats per la feina que feu , jo no puc fer-la i m'encanataria fer-la .Potse mes endavant podre ajudar una hora a la setmana , o 3 o 20 .De moment ho faig escampan fotos i compartin.les amb les amistats que tinc,.......de moment!.Un peto per tothom (tot de bon rotllo eh!:-))

   Elimina
  3. Doncs has fet una cosa molt bona, adoptar un animal...que no és poc. Cadascú ajuda com pot o vol, faltaria més!,però ja et dic tu has salvat una vida...si la gent adopta, esterilitza, i no compra animals tindrien molta feina feta. Un petó i gràcies pels teus comentaris :)

   Elimina