dilluns, 18 d’octubre del 2010

Sense subvenció

Bé, no tenia moltes esperances, ja sé que som massa petits per tenir subvenció.. És sorprenen que les associacions grans (amb socis, lloc on tenir els animals, voluntaris...) són les que tenen més possibilitats d´obtenir una subvenció. Serà veritat la dita "que el dinero llama al dinero". Bé, jo crec que el que dóna les ajudes vol que es faci públic el que ha fet...i associacions més conegudes i amb més gent fan millor publicitat. Així que les entitats petites estem condemnades a no rebre subvencions, no ens queda res més que lluitar amb totes les nostres forces per no desaparèixer.
Per nosaltres això no és un negoci, nosaltres i els que col.laboren amb nosaltres sabem que els diners que donem són "perduts" (des del punt de vista econòmic) . No és una bona inversió ajudar-nos, no s´obtenen més diners ni directa ni indirectament.
Aquí teniu la llista dels afortunats, ho dit públicament, EM FAN ENVEJA.
http://www.fundacion-affinity.org/new/es/ayudas_10.asp    

2 comentaris:

  1. uh,yo creo que por ahi va,contra mas conocidos,mejor,mira el refugio,se matan por ayudarles,y nosotros,pequeños animalistas de pueblos pequeños,pues...nada,a buscarnos la vida

    ResponElimina
  2. Si, no nos dan subvenciones,ni podemos ser tan conocidos para conseguir socios o colaboradores...sólo nos queda nuestro esfuerzo.

    ResponElimina