dissabte, 6 de novembre de 2010

La Mosaica ESTERILITZADA!!!

Ja hem esterilitzat a la Mosaica i va anar perfecte. El dimecres al matí va venir a menjar com cada dia, llavors vaig entrar-la a dins de casa. Estava una mica mosquejada i volia anar-se'n (foto 1), però es va deixar agafar sense dificultat, i posar al transportin. Les pupil·les dilatades dels seus ulls denoten que estava espantada, però va anar en cotxe fins a Lleida sense dir ni "piu". A les 11,30 en va trucar la veterinària per dir-me  que tot havia anat perfecte, que està molt sana i que havien fet molt bé d'operar-la ja que tenia quists en un ovari (i això pot desenvolupar un càncer). Quan va tronar de la clínica veterinària, la van deixar en una habitació que tenim per veure com evolucionava. La veritat és que es poden deixar anar el mateix dia, però nosaltres preferint tenir-les 2 dies a casa. S’ho ha passat "pipa", no ha parat de menjar, li agradava estar calenteta i dormir a sobre d'una mata polar...és que tontos no són! És una gata molt bona i carinyosa,  l’hem desparasitat interna i externament (que ja li tocava) i  aquest matí l’hem deixat anar al carrer,. Tenia ganes de marxar, ha vist a la seva filla, la Blanqueta, i han menjat (més!!) juntes. Demà al matí vindrà ha menjar com cada dia des de fa ja uns 7 anys. Per fi, aquesta gateta, que té ja quasi 8 anys, podrà tenir una qualitat de vida millor, s'ho mereixia. 
Donem les gràcies al seu padrí -en Joel Zamora- i a totes les persones que ens estan ajudant econòmicament per portar a terme aquestes esterilitzacions...i seguirem millorant la vida d’aquest animals tan agraïts.
Aquí podeu veure la factura de l'esterilització de la gateta


4 comentaris:

  1. que bien,otro animal que disfrutara de una mejor calidad de vida!!

    ResponElimina
  2. Si, es una monada...si tuviese más sitio. Por suerte la veo cada mañana y si estoy en casa también a mediodía. Se deja tomar en brazos más que mi Rabita. Sería ideal que alguien del pueblo la metiera en casa. A unos vecinos les hace gracia pero no creo que la metan en casa.Fíjate sólo sería para dejarle dormir, de comer ya le doy yo (y la desparasito)

    ResponElimina
  3. para muchos hasta eso es demadsiado,por lo visto..

    ResponElimina