dimarts, 8 de febrer de 2011

Hem començat l'any amb dues esterilitzacions més

Bé, per nosaltres l'any 2011 comença igual que va acabar, agafant gats per esterilitzar-los i així donar-los una vida millor i , molt important, salvar la vida a gatets innocents que no saben el que els espera (sempre recordo a Negrin). Doncs seguim esterilitzant a la colònia Natàlia, aquesta vegada ha estat l' Espa i el Maxote i tot ha anat perfecte.
L'Espa és una bona gata i no va costar gaire agafar-la, de pas l'antibiòtic de llarga durada que li punxen va anar bé pels ulls, que fa un temps que li ploren. La veterinària va dir que no era res important, però si li segueixen plorant la portarem a que la miri més detingudament. FACTURA DE LA GATA


 El Maxote va caure a la caixa trampa per menjar-se el  pollastre bullit, no va poder resistir-se!! S'ho va menjar tot tranquil.lament. En el viatge en cotxe cap a Lleida no va dir ni piu, ni tampoc quan el vaig deixar, mala senyal....la veterinària va acabar amb un morat al braç d' una mossegada!! Bé, és que no li agrada que el toquin...amb la cara que té de no haver trencat mai un plat !!!  Els mascles ho tenen fàcil, l'operació dura uns 10 minuts i la recuperació és immediata, el van deixar directament en el seu lloc...i aquest no s'amaga quan ens veu...potser espera més pollastre!!!  A més a més la Susana (la vete), que és molt maca, ens ha cobrat només 30 euros, i per això ha fet una factura de servei de perruqueria que podeu veure aquí (FACTURA) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada