dijous, 10 de febrer de 2011

Reunió amb l'alcalde

Avui a les 12,30 tenia reunió amb l'alcalde de la Floresta, el senyor Jaume Setó.  Precisament avui a TV3 el tema del dia era Amb el gossos, gossera o sacrifici? Podríem haver anat a TV3 però hem volgut saber abans la postura del nostre ajuntament. Jo he sortit contenta de la reunió. No he aconseguit res de diners, diu que no hi ha diners pels animals. L'ajuntament sí que  està disposat a col·laborar demanant subvencions. També cedeix un lloc per deixar els gossos que trobem abandonats pel poble, això sí d'adoptar-los, netejar, i tenir cura d'ells ho farem entre uns quants veïns. Aquests veïns són els que vam demanar una solució pels gossos, nosaltres com ja sabeu ens dediquen als gats i tenim molta feina i pocs diners (els socis no augmenten!).
Ara hem de fer reunió amb els veïns per organitzar el grup de voluntaris, per descomptat que nosaltres participarem (faré teràpia psicològica d’exposició en viu, confesso públicament  que em fan por alguns gossos) ...veurem qui  “dona el callo...és bonic defensar els animals, però a l’hora de la veritat la gent té molta feina.  
Vam anar a veure el terreny "in situm", té aigua, i no està malament: a prop del poble i lluny de les cases (així no es molesta a ningú). Ara falta que estigui condicionat i que no siguin molts els gossos abandonats. Bé com a mínim no estaran perduts pels carrers del poble, tindran aixopluc, aliments i -esperem- un amo que els estimi de debò.  
Bé, com a mínim hem fet un primer pas, una noia d’Arbeca ens ha felicitat, crec que això per ser Les Garrigues és un gran pas i espero que es converteixi en un camí cap a un millor tracte dels als animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada